18.8 C
Скопје
21:02 - 15 април, 2024

Ознака : Кирил Петрушев

Наши ФациСлајдерСцена

(ФОТО) ВЕСНА ПЕТРУШЕВСКА: Ако не умреше. Ако ми го вратеа животот. Каква вечност ќе се отвореше пред мене!

М.Р.
Пред четириесет дена нашата позната актерка Весна Петрушевска, го изгуби својот татко, а Мина и Кирил нивниот сакан дедо. Болката не стивнува за семејството Петрушевски...