Ознака : кетрин о`хара

Слајдер Сцена Филм и ТВ

ВИДЕО: Ја рекреираше сцената од „Сам дома“, па дури сега сфатија дека таа денес глуми во една од попознатите серии

Еспресо
Мајката на Кевин од божиќниот класик „Сам дома“ ја рекреираше сцената од продолжението на филмот, а снимката стана вирална неколку месеци откако се појави…Кетрин О`Хара...