36.8 C
Скопје
17:59 - 18 јуни, 2024

Ознака : капилари

Здравје

ЛЕКОТ ЗА ИСПУКАНИ КАПИЛАРИ сите го имаме дома во фрижидерот

Igor
Испуканите капилари се непријатна и неестетска појава, која се појавува под кожата. Некогаш предизвикува доста проблеми, како непријатно чешање, но и потреба за нивно прикривање...