36.8 C
Скопје
18:16 - 18 јуни, 2024

Ознака : јасмина колеска

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО СТОРИЈА) ВО ДВОРОТ НА ЖЕНАТА СО ЦВЕТНО ИМЕ – ЈАСМИНА: И зиме, Пинтија мириса на пролет

Ј.К.Д
Денес разговораме со Јасмина Колеска, со адреса во Пинтија и двор од 60на квадратни метри, но и со голем цветен раскош на терасите. Јасмина е...