24.8 C
Скопје
14:39 - 13 август, 2022

Ознака : Ева Нединковска

Ви Препорачуваме Еспресо Женски печат Животни Приказни Слајдер

ОТВОРЕНО СО ЕВА НЕДИНКОВСКА, наместо самохрана-самохрабра мајка: Трчањето е како метафора за животот, еден живот еден маратон 

Кате Божиновска
Како исклучително талентирана пејачка на македонската естрада се појави на свои 16-17 години. Охриѓанката Ева Нединковска сега е успешна жена претприемач, мајка на малата Ена....