15:16 - 19 април, 2024

Ознака : емилија цако

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ПЧЕЛИ, МАЧКИ И РАДОСТИ: Раскошниот семеен двор на Емилија има многу посетители

М. Г.
Денес разговараме со Емилија Цако од Штип која по професија е сметководител. Во семејниот двор на Емилија, растенијата имаат драгоцено место, пчелите и птиците се...