18:35 - 20 април, 2024

Ознака : блејк сивил

ЛајфстајлСцена

Ејми почина пред ОСУМ ГОДИНИ, но нејзиниот сопруг сега поднесува тужба од која СИТЕ СЕ ИЗНЕНАДЕНИ

Igor
По смртта во 2011 година, зад Ејми Вајнхаус останаа бројни музички хитови, но никогаш не беше пронајден тестамент со кој се одредува кој ги има...