23.8 C
Скопје
12:25 - 14 април, 2024

Категорија: Ви препорачуваме на СП

Ви препорачуваме на СП

Заев: Опцијата ПЦР тестови за влез во моловите и кафеаните ќе предизвикаше гужва на пунктовите и можност за ширење на вирусот

 Не се воведени бесплатни тестови за влез во угостителските објекти и во шопинг центрите за оние граѓани кои од медицински причини во моментот не можат...
Ви препорачуваме на СП

Филипче: Со лекарите антиваксери ќе се занимава Лекарската Комора

Владата почнува масовна кампања за подигање на јавната свест за вакцинација, откако антивакциналните дезинформации и наративи сериозно го контаминираа јавниот простор и социјалните мрежи. И...