-1.2 C
Скопје
07:06 - 30 март, 2023

Ознака : Весна Ивановиќ Кастаред

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер Чудесни жени

Интервју со Весна Ивановиќ Кастаред, раководителка на Канцеларијата на UN Women – Скопје: Да ги отфрлиме стереотипите за да го прекинеме насилството врз жените и девојчињата

Ј.К.Д
На 25 ноември започнува меѓународната кампања 16 дена активизам против родово базирано насилство. По тој повод разговараме со Весна Ивановиќ Кастаред, раководителка на Канцеларијата на...