14.8 C
Скопје
09:39 - 2 јуни, 2023

Ознака : валентина андонова

Ви Препорачуваме Дестинации и Дегустации Слајдер Цвеќе

(Фото) „Секој ден по неколку пати поминувам покрај секое цвеќе посебно“: Цветната приказна на Валентина Андонова

Ј.К.Д
Разговараме со Валентина Андонова, родена во Велес, во едно од најстарите и најпознатите маала на градот, Којник. – Родната куќа беше правена по онаа турска...