Ознака : ушен

Секојдневие

Вистината за стапчињата за уши

Еспресо
Експертите уште еднаш предупредија да го избегнуваме користењето на стапчињата за уши. Стапчињата за уши предизвикуваат штета со туркањето на восокот во ушниот канал и...