Ознака : Унивирзитетска клиника за детски болести

Македонија

„ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести“ ќе добие донација од странска компанија!

Васко Спасоски
Се грижиме и сакаме да им помагаме на оние, на коишто тоа им е најпотребно со активности кои ни овозможуваат да им донесеме радост на...