Ознака : уништуваат

Здрави навики

Избегнувајте ги овие лоши навики – Тие ја уништуваат вашата коса!

Igor
Повеќето жени се исплашени од помислата дека ќе почнат да ја губат својата коса, но многумина од нив секојдневно прават работи кои водат токму кон...