Ознака : убавина. елена марковска

Здрави навики

Елена Марковска: Со три состојки до темелна нега на лице

Слободен печат
Работата во телевизија подразбира „малтретирање“ на кожата и косата. Така, и презентерката и уредник во телевизија „Алфа“, Елена Марковска, постојано е изложена на несекојдневна шминка,...