Ознака : слободно време 8 Март

Секојдневие

Интересни факти за 8 Март, Денот на жената

Еспресо
Ви ги претставуваме најинтересните факти за денот на жената и воопшто за жената. Првиот Меѓународен ден на жената Првите прослави посветени на жените се одржале...