11.8 C
Скопје
16 октомври, 2021

Ознака : продолжено лето

Ви препорачуваме на СП Еспресо Женски печат Слајдер

СЛАВЧО ПОПОСКИ ПРОГНОЗИРА: Жешко, пожешко, најжешко, изгор… еве кога!

Ј.К.Д
– До крајот на денов, како и во текот на следните денови, нашата територија ќе продолжи да биде под влијание на ТОПЛОТНИОТ бран од југ...