Tag : падна во очи

Ви Препорачуваме Свет Сцена

Пирс Броснан заблеска во елегантно одело, а неговата необична брада веднаш „им падна во очи“ на сите (ФОТО)

Еспресо
Што велите за имиџот на поранешниот Џејмс Бонд? Славниот актер Пирс Броснан (66) блеска и во седмата деценија од животот. Поранешниот Џејмс Бонд се појави...