Tag : нервен систем

Инспирација и совети

Ова го може само бадемот: Погледнете што ќе се случи ако го конзумирате секој ден!

Васко Спасоски
Бадемот содржи: витамини А, Ц, Д, Е, К, тиамин Б1, рибофлавин Б2, ниацин Б3, витамин Б5, витамин Б6, фолат Б9, холин. Минерали – калциум, бакар,...