33.8 C
Скопје
14:10 - 24 јуни, 2024

Ознака : насилства

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(РАЗГОВОР) ЉУПКА ТРАЈАНОВСКА: Секоја жена е потенцијална жртва на насилство поради нееднаквата распределба на моќ во општеството

А.З.
Денес, 25. ноември, го обележуваме Меѓународниот ден на Организацијата на Обединетите Нации за елиминација на насилството врз жените и почетокот на 16-те дена активизам против родово...