Ознака : мат кармин

Здрави навики

Нанесете МАТ КАРМИН без ризик за сушење на усните и нивно пукање

Igor
Трендовите за шминкање се менуваат, но во последниве неколку години единствена константа е мат изгледот на усните. Но, најголем проблем се појавува кога усните се...