17.8 C
Скопје
05:37 - 20 мај, 2024

Ознака : љубица

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

ВО ЛЕСКОЕЦ ВО МЕРАКЛИСКИОТ ДВОР НА ЉУБИЦА: На љубовта цвеќето враќа тродупло со неговата убавина!

Ј.К.Д
Разговараме со Љубица Ставреска, по професија економски течничар, а работи во семејната фирма за транспорт и шпедиција Blagles. Уживаме во нејзиниот двор во селото Лескоец,...
Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) 82-ГОДИШНИ СОПРУЖНИЦИ СИ НАПРАВИЛЕ СВОЕ ГРАДИНАРСКО ЦАРСТВО ВО С. ДОЛНО ЃУЃАНЦИ: На Љубица и Воислав секој може да им позавиди!

Јасмина Кантарџиева Димков
Денес наша соговорничка ни е една исклучиелна жена, Весна Стојаноска, со која направивме убав муабет за нејзините исклучителни родители Љубица (82) и Воислав Јованови (наскоро...