25.8 C
Скопје
13:47 - 25 мај, 2024

Ознака : левкоф

ИнтимаЛајфстајлСлајдер

Пред 30 години луѓето воделе љубов 64 пати годишно, колку често го прават тоа денес?

Еспресо
Ако ја погледнеме современата поп култура, филмските и телевизиските содржини, но и социјалните мрежи, би помислиле дека сексуалната активност е многу почеста отколку што навистина...