Tag : Кјара Фергани

Живот

Јас сум болна од луѓе кои не го сфаќаат ова сериозно: Италијанска блогерка успеа да собере три милиони евра донации за борба против коронавирусот! (ВИДЕО)

Васко Спасоски
Познатата блогерка од Италија, Кјара Фергани заедно со својот сопруг, музичарот Федез и раководителот на одделот за интензивна нега на болницата во Милано, Алберто Занџило...