36.8 C
Скопје
18:09 - 18 јуни, 2024

Ознака : кактуси

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ДВОР ИЗВАЈАН СО ЉУБОВ ДО СОВРШЕНСТВО: Вајарката Соња има предизвик од 1.000 квадратни метри!

Ј.К.Д
Денес уживавме во дворот на Соња Лазаревска, во скопската населба Ченто, со импресивна големина – илјада квадратни метри. Се разбира, импресивни се и цвеќињата и...