Ознака : интуицијата

Сцена Хороскоп

Хороскопски знаци со најголема интуиција! Дали и вие сте меѓу нив?

Igor
Интуицијата е нешто што ни помага да ги донесеме правилните одлуки, но секое предупредување или претчувство се залудни ако личноста не достигнала едно задоволувачко ниво...