12.8 C
Скопје
22:00 - 23 април, 2024

Ознака : градинарство

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ГРАДИНАР И ПЛАНИНАР, А ПОДГОТВУВА И КНИГА ЗА БИЛКИ: Дворот на Среќко во Теарце е огледало на неговата душа!

Ј.К.Д
Денес разговараме со Среќко Сибиновски (64) од тетовското село Теарце, каде што – се разбира – се наоѓа и неговиот дом со прекрасен двор распослан...