18:41 - 20 април, 2024

Ознака : ЕСМ

ЕспресоСлајдер

Апасиев бара Ковачевски да одговори под кои услови „човек” фирми добиваат милионски тендери за струја?

Еспресо
Поради високата цена на електричната енергија на слободниот пазар, сите државни и јавни претпријатија, како и школи, општини и други институции се пред финансиски колапс,...