17.8 C
Скопје
06:15 - 13 јуни, 2024

Ознака : докази

Секојдневие

Четири најубедливи докази за постоење на патници низ времето (ВИДЕО)

Еспресо
Ако можеме да им веруваме на британските научници, околу 2.100 година телепортацијата и патувањето низ времето ќе бидат дел од нашата реалноста. Група на физичари...