Tag : дивна пешиќ

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Дивна Пешиќ Грозданов: Во Македонија постои менталитет на завист, особено ако некој е поуспешен од друг! (ФОТО)

Еспресо
Нашата најдобра стрелачка, со 37 државни рекорди во машка и женска конкуренција, со два златни медала на Балканот, 14-то место во Европа, 15-ти резултат во...