16.8 C
Скопје
05:40 - 13 јуни, 2024

Ознака : дискусија

ЕспресоСлајдерЧудесни жени

Тематска осмомартовска дискусија: Женската борба вон границите на неолиберализмот

М.П
Здружението „Социјалистичка зора“ организира дискусија по повод утрешниот меѓународен ден на жената. Темата е „Женската борба вон границите на неолиберализмот“, а главното прашање кое говорниците...