11.8 C
Скопје
22:57 - 29 февруари, 2024

Ознака : дадете

Секојдневие

Кога е време да дадете отказ и да си заминете?

Еспресо
Толку пати сте посакале да го погледнете шефот во очи и гласно да кажете „Давам отказ“! Ако се двоумите поради разни причини, еве неколку совети...