Ознака : скопје

Uncategorized

Толку „зимска“, а толку убава: Оваа девојка е новогодишен украс на Скопје (ФОТО)

Васко Спасоски
Скопје почнува да живее во духот на новогодишните празници. Улиците и булеварите се накитени најмногу досега, а кога во вечерните часови ќе светнат сијаличките, нашиот...