21.8 C
Скопје
00:39 - 18 јуни, 2024

Ознака : црвено кари

Дестинации и ДегустацииСлајдер

Во Македонија, како во Тајланд: Кари – вода или кокосово млеко?

М. Г.
Тајландското кари е обично супесто јадење кое се состои од кокосово млеко или вода, месо и кари паста. За разлика од подебелите индиски кари јадења,...