10.8 C
Скопје
21:15 - 28 февруари, 2024

Ознака : Андрија Терзиќ

КултураЛајфстајл

Еден од најпродаваните писатели од Србија, А.Т. ќе промовира книги во Скопје!

Васко Спасоски
Авторот на најпродаваниот бестселер на белградскиот саем за книги во 2014 Андрија Терзиќ, кој се потпишува само како – А.Т. на 22 февруари доаѓа во...