17.8 C
Скопје
13:56 - 27 февруари, 2024

Ознака : анастасија богановска

Сцена

Анастасија Богдановска храбро влезе во приказната мода, проверете како и зошто

Igor
Ја знаете моделката (и новинарка) Сани? Онаа убавата, витата, која цел живот живее од и за модата. Се разбира, дека ја знаете. Е, Анастасија е...