39.8 C
Скопје
16:22 - 19 јули, 2024

Ознака : 57 минути

Лајфстајл

Колку време треба да трае првиот состанок?

Еспресо
Првиот љубовен состанок треба да трае 57 минути и тоа е сосема доволно време за да се запознаете и да ги дознаете основните информации за...