Ознака : Зулејка Ривери

Ви Препорачуваме Свет Сцена

Еве како изгледа денеска и со што се занимава Порториканката од „Деспасито“ (ФОТО)

Васко Спасоски
Полни три години поминаа од објавувањето на планетарниот хит „Деспасито“ на Луис Фонси (42), во кој се појави преубавата порториканска мисица Зулејка Ривери (32). Нејзиниот...