18:50 - 20 април, 2024

Ознака : жилети

Секојдневие

Нанесете ја оваа мешавина секаде каде што имате влакна: Ќе исчезнат засекогаш, без жилети, чупање и болка (РЕЦЕПТ)

Igor
Со редовна употреба на оваа мешавина влакната засекогаш ќе престанат да растат. Влакната се еден од водечките естетски проблеми за жените, а во текот на...