Tag : зелена салата

Живот

Зелената салата одгледувана во вселената е вкусна како и марулата на Земјата (ВИДЕО)

Еспресо
Во списанието „Frontiers in Plant Science“, објавена е студија според која зелената салата одгледана во вселената освен што е вкусна, хранлива е и безбедна за...