Ознака : здавје

Секојдневие

Кинески стручњак дошол да ѝ помогне на Италија и се запрепастил: Не знам што мислите, како се однесувате! (ВИДЕО)

Еспресо
Вториот човек на кинескиот Црвен крст стигнал во Ломбардија за да им помогне на тамошните власти и на лекарите во борбата против коронавирусот. Сун Шуопенг...