Tag : забранети вицови

Живот

Тито обожаваше вицеви, посебно оние „забранетите“, а овој за Русите му беше омилен!

Еспресо
Во минатото можеа да се прочитаат многу вицеви за Јосип Броз Тито и поранешна Југославија, но имаше и еден кој и самиот маршал многу сакаше...