18.8 C
Скопје
12:12 - 1 април, 2023

Ознака : Тони Наумовски

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер

На еспресо со… Тони Наумовски, актер: На сцената, како и во животот, треба да се брза бавно

Јасмина Пакашки
Низ ваков процес на добивање интервју до сега не сум поминала. Не се познававме, па Тони, штом патот го донесе од неговата Битола во Скопје,...