16.8 C
Скопје
05:02 - 20 мај, 2024

Ознака : тераси

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

ВО ШТИП НАМЕСТО НА ПАСТРМАЈЛИЈА, ВО ЦВЕТНАТА ОАЗА НА ГОСПОЃА ЈУЛИЈАНА: Вака изгледа кога на љубов ви се возвраќа со цвет!

Ј.К.Д
Денес разговараме со Јулијана Десподова, која работела во конфекција, но веќе една година поради пандемијата со коронавирус, никаде не работи. Нашата денешна цветна дама е...