Ознака : сонот

Секојдневие Слајдер

Какво влијание има алкохолот на сонот?

Слободен Печат
Дали алкохолот има некакво влијание на сонот? Многу луѓе ширум светот имаат навика пред спиење да се напијат една чашка вино или пиво за подобар...