Ознака : слоештечки кавијар

Вести

На слоештички кавијар кај Ирена и Сергеј Андреевски

Igor
Сте биле ли некогаш во селото Слоештица, родната грутка на нашиот литерарен гениј, Петре М. Андреевски. Ако сè уште не сте биле, задолжително да одите...