Tag : одмрзнување

Кујна Сцена

Експертите откриваат дали треба да го миеме месото или не и каде грешиме кога го одмрзнуваме

Igor
Експертите се сложни во оценката дека ова не е ниту потребно ниту пожелно, а исто така инсистираат на квалитетна термичка обработка, која е клучна за...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian