Tag : Никос Диамантопулос

Лајфстајл

Иконата на грчката електронска сцена Никос Диамантопулос на журка во Скопје

Васко Спасоски
Петоците веќе стануваат заштитен знак и гаранција за малку поинаква забава во првиот музички бар во нашата земја. За овој петок Intermezzo Music Bar го...