Tag : непланиран

Лајфстајл

Непланиран, спонтан, страствен – кој секс е најдобар?

Igor
Во пракса, добриот секс не е како на филмовите, а особено не како на филмовите за возрасни. Истражувањата покажаа дека всушност најдобриот секс е оној...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian