10.8 C
Скопје
09:17 - 10 декември, 2022

Ознака : ливера Христовска – Бошкова

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер Чудесни жени

Скопје евергрин со Оливера Христовска – Бошкова, новинар и сликар: Семејна традиција од пет века врзана за Чаир

Јасмина Пакашки
Името на мојата соговорничка, Оливера Христовска – Бошкова веројатно ви звучи познато и веројатно на него се сеќавате од шпиците на Документарната програма на МТВ....