30.8 C
Скопје
13:55 - 10 август, 2022

Ознака : лабуништа

Ви Препорачуваме Интервју Слајдер

На гости кај мајстор Пачо: Тито си живее во Лабуништа

„Парите не се проблем“, велат лабуништанци, „денес младите си бегаат поради подобри услови за живот“. Поаѓаме од Струга кон Лабуништа, по патот што води кон...